Have any questions?
+44 1234 567 890
Lorem ipsum dolor sit amet:
24h / 365days
We offer support for our customers
Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)
Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102
Have any questions?
+44 1234 567 890
Drop us a line
info@yourdomain.com
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.
Bi radi, da pri vas zadiši po domačem? Glinena plošča bo navdušila vse ljubitelje peke, saj je namenjena peki pic in kruha v pečici. Z njeno uporabo bodo jedi takšne kot iz krušne peči.
Ploščo je potrebno pred peko 15 minut segrevati v pečici na maksimalni temperaturi. Na zgornji del plošče posujte malo moke ali zdroba, da se testo pri peki ne sprime s ploščo. Na posuto ploščo položite že razvaljano testo za pico in ga obložite s poljubnimi sestavinami. V primeru peke kruha na posuto ploščo položite vzhajano testo. Ploščo s pripravljeno pico ali z vzhajanim kruhom položite čim nižje v vročo pečico. Po končani peki ploščo s pico ali kruhom vzamite iz pečice in jo dajte na nekovinski podstavek, pri tem pazite, da plošča ne pride v stik z mokrimi ali s hladnimi snovmi. Pico lahko razrežete in ponudite kar na plošči, saj bo tako ostala dalj časa topla. Glineno ploščo lahko uporabite tudi za peko v zaprtih žarih, vendar ne v neposrednem stiku z ognjem, saj lahko poči. Po uporabi glineno ploščo umijemo s čisto vročo vodo in jo dobro posušimo. V primeru zaporednih pek vmesnega čiščenja glinena plošča ne potrebuje.